Du kan slette kontoen din direkte i appen, uten å gå via kundestøtte.
- Åpne Profil, deretter Innstillinger.
- Velg Slett kontoen min.
- Les advarselen og bekreft.
Sletting er permanent: den fjerner profilen, annonsene og reelsene dine fra appen. Husk å avslutte eventuelle pågående samtaler før du sletter kontoen din.
Hvis du er usikker, kan du ganske enkelt logge ut eller ta ned annonsene dine uten å slette kontoen. Spørsmål? Send en e-post til contact@alleasyway.com.
