Hva skjer med dataene mine hvis jeg sletter kontoen?

Når du sletter kontoen din, fjernes profilen, annonsene og reelsene dine fra appen og slutter å være synlige for andre medlemmer.

  • Enkelte data kan bli oppbevart i en begrenset periode der loven krever det (for eksempel av sikkerhetshensyn, for å bekjempe svindel, eller på grunn av regnskapsplikter knyttet til et kjøp av fremheving).
  • Meldinger du har utvekslet, kan forbli synlige hos mottakeren, som i enhver meldingstjeneste.

Detaljene om oppbevaring og rettighetene dine (innsyn, retting, sletting) er beskrevet i personvernerklæringen vår.

For å utøve rettighetene dine over dataene dine, kontakt oss på contact@alleasyway.com.

Var denne artikkelen nyttig?
Trenger du fortsatt hjelp?

Teamet vårt svarer innen 48 t. contact@alleasyway.com

Kontakt oss