Kontosletting er tilgjengelig direkte i appen, uten at du trenger å kontakte oss. Slik gjør du:
- Åpne profilen din.
- Gå til kontoinnstillingene.
- Velg Slett kontoen min og bekreft.
Sletting er permanent: profilen, annonsene, Reels, fellesskapsinnleggene og favorittene dine fjernes. Husk å fullføre eventuelle pågående salg eller bytter før du drar.
Hvis du logget inn med Google eller Apple, sletter det ikke Google- eller Apple-kontoen din å slette AllEasyWay-kontoen din: det fjerner bare tilstedeværelsen din på appen vår.
Problemer med å finne knappen? Send oss en e-post på contact@alleasyway.com, så hjelper vi deg.
