Kan jeg gjenopprette en slettet konto?

Kontosletting er utformet for å være permanent, av respekt for valget ditt og personvernet ditt. Når dataene dine er slettet, kan de ikke gjenopprettes.

Hvis du vil komme tilbake til AllEasyWay senere, er du selvsagt velkommen: bare opprett en ny konto. Dine gamle annonser, favoritter og samtaler vil imidlertid ikke kunne gjenopprettes.

Et lite tips: hvis du er usikker, kan du bare skjule eller slette noen få annonser og logge ut, i stedet for å slette hele kontoen. Slik beholder du dataene dine og kan komme tilbake når du vil.

Har du spørsmål før du bestemmer deg? Send oss en e-post på contact@alleasyway.com.

Var denne artikkelen nyttig?
Trenger du fortsatt hjelp?

Teamet vårt svarer innen 48 t. contact@alleasyway.com

Kontakt oss