Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn account verwijder?

Wanneer je je account verwijdert, worden je profiel, je advertenties en je reels uit de app verwijderd en zijn ze niet langer zichtbaar voor andere leden.

  • Sommige gegevens kunnen gedurende een beperkte tijd worden bewaard wanneer de wet dat vereist (bijvoorbeeld om veiligheidsredenen, fraudebestrijding of boekhoudkundige verplichtingen die verband houden met een promotie-aankoop).
  • Uitgewisselde berichten kunnen zichtbaar blijven aan de kant van de ontvanger, zoals bij elke berichtendienst.

De details over de bewaring en je rechten (toegang, correctie, verwijdering) staan beschreven in ons privacybeleid.

Om je rechten op je gegevens uit te oefenen, neem contact met ons op via contact@alleasyway.com.

Was dit artikel nuttig?
Heb je nog hulp nodig?

Ons team reageert binnen 48 uur. contact@alleasyway.com

Neem contact op