Telefonnummeret ditt er ditt: det er du som bestemmer om det skal vises eller ikke.
- Når du legger ut en annonse fra Selg, tilbys et «Skjul nummer»-alternativ.
- Som standard er nummeret offentlig, og den grønne Ring-knappen vises på annonsen din.
- Slå på «Skjul nummer» for kun å være tilgjengelig via meldinger: ingen ring-knapp vil da vises.
Å skjule nummeret ditt er et godt valg hvis du foretrekker å håndtere alt skriftlig eller ønsker å beskytte personvernet ditt. Du kan alltid dele nummeret ditt senere, i chatten, med noen du stoler på.
For å lære mer om hvordan dataene dine beskyttes, se personvernerklæringen vår.
