Når du logger inn med Google eller Apple, leser AllEasyWay e-postadressen som er knyttet til den kontoen for å identifisere din.
- Denne e-posten brukes kun til å gjenkjenne kontoen din og, hvis du aktiverer dem, til å sende deg enkelte viktige varsler.
- Med Logg inn med Apple kan du velge å skjule adressen din: Apple oppretter da en anonym viderekoblings-e-post, og alt fungerer likevel helt fint.
Vi deler aldri e-posten din med andre medlemmer. Se personvernerklæringen vår for å lære mer.
