Ja, du har fortsatt full kontroll over innleggene dine. Åpne innlegget ditt fra strømmen eller fra profilen din, og bruk deretter innleggsmenyen for å slette det.
Når et innlegg er slettet, vises det ikke lenger i naboenes strømmer. Husk å fjerne innlegg som ikke lenger trengs, for eksempel når gjenstanden du ga bort har fått en ny eier, eller kjæledyret ditt er funnet igjen.
Hvis du publiserte noe ved en feil, slett det og publiser deretter en rettet versjon.
Hvis et innlegg ikke vil forsvinne, send oss en e-post på contact@alleasyway.com.
