Een lid blokkeren is onmiddellijk en volledig discreet: de persoon wordt niet op de hoogte gebracht.
- Open het profiel van de persoon, of een gesprek met hem of haar in Berichten.
- Tik op het menu … (opties).
- Selecteer Blokkeren en bevestig.
Eenmaal geblokkeerd kan de persoon je niet meer berichten sturen of met je in interactie treden. Je kunt blokkeren en melden tegelijk als het gedrag dat rechtvaardigt. Blokkeren is omkeerbaar: je kunt deblokkeren via hetzelfde menu als je van gedachten verandert.
Bij intimidatie of bedreigingen aarzel je niet om te blokkeren en ons te mailen op contact@alleasyway.com. Verkeer je in onmiddellijk gevaar, neem dan contact op met de autoriteiten.
