Wanneer je inlogt met Google of Apple, leest AllEasyWay het e-mailadres dat aan dat account is gekoppeld om het jouwe te herkennen.
- Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om je account te herkennen en, als je ze inschakelt, om je bepaalde belangrijke meldingen te sturen.
- Met Inloggen met Apple kun je ervoor kiezen je adres te verbergen: Apple maakt dan een anoniem doorstuur-e-mailadres aan, en alles blijft perfect werken.
We delen je e-mailadres nooit met andere leden. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
