Als een lid je lastigvalt, kun je hem of haar blokkeren. Eenmaal geblokkeerd kan de persoon je niet meer via privébericht contacteren of met je in interactie treden.
Om iemand te blokkeren, open je hun profiel of een van hun berichten, tik je op het menu en kies je Blokkeren.
Blokkeren gebeurt discreet: de persoon wordt niet op de hoogte gebracht. Je kunt het combineren met een melding als het gedrag het handvest schendt.
Je kunt een persoon later deblokkeren vanuit de instellingen van je account als je van gedachten verandert.
