Når genstanden er solgt, eller du ikke længere vil udbyde den, så tag annoncen ned.
- Gå til din profil og åbn den pågældende annonce.
- Vælg Slet: den forsvinder fra søgninger og fra din oversigt.
Husk at slette dine solgte annoncer: det forhindrer unødvendige beskeder og holder din profil opdateret. Hvis du har tilføjet en Reel, fjernes dens video også fra vores servere.
Du kan genoprette den samme genstand senere, hvis det er nødvendigt: intet forhindrer dig i at starte en helt ny annonce.
