Et link, der fører dig ud af appen for at "betale", "spore en pakke" eller "validere transaktionen", er næsten altid et phishing-forsøg. Siden efterligner et velkendt websted (en bank, en fragtmand, en betalingstjeneste, endda AllEasyWay) for at stjæle dine loginoplysninger eller bankoplysninger.
- Åbn ikke links, som en fremmed sender i samtalen.
- Indtast aldrig dit kortnummer, dine koder eller dine legitimationsoplysninger på en side, du er nået til via et link modtaget via besked.
- Tjek altid adressen: svindlere bruger domænenavne, der ser næsten identiske ud, men er let ændret.
AllEasyWay vil aldrig sende dig et betalingslink i chatten. Vores eneste køb er Spotlight- og Premium-kampagnerne, der betales direkte via Apples App Store eller Google Play — aldrig via et link modtaget i en besked. Hvis du får et sådant link, så anmeld afsenderen og slet beskeden.
