Kontosletning er designet til at være permanent, af respekt for dit valg og dit privatliv. Når dine data er slettet, kan de ikke gendannes.
Hvis du gerne vil vende tilbage til AllEasyWay senere, er du naturligvis velkommen: du skal blot oprette en ny konto. Dine gamle annoncer, favoritter og samtaler vil dog ikke kunne genskabes.
Et lille tip: hvis du er i tvivl, kan du blot skjule eller slette et par annoncer og logge ud, i stedet for at slette hele kontoen. På den måde beholder du dine data og kan vende tilbage, når du vil.
Har du spørgsmål, før du beslutter dig? Skriv til os på contact@alleasyway.com.
