Ja, du har fortsat kontrol over dine opslag. Åbn dit opslag fra feedet eller fra din profil, og brug så opslagets menu til at slette det.
Når et opslag er slettet, vises det ikke længere i naboernes feed. Husk at fjerne opslag, der ikke længere er nødvendige, for eksempel når din genstand til at give væk har fundet en modtager, eller dit tabte kæledyr er blevet fundet.
Hvis du har oprettet noget ved en fejl, så slet det og opret derefter en rettet version.
Hvis et opslag ikke vil forsvinde, så skriv til os på contact@alleasyway.com.
